Deelnemers

Onderstaande bedrijven en instellingen nemen deel aan healthydairy.nl

De grootste ‘groene’ hogeschool van Nederland. Veertien verschillende hbo-opleidingen en diverse trainingen en cursussen binnen thema’s als voeding, dier, milieu, water, groene leefomgeving en internationale handel. Zie voor meer informatie de website van Hogeschool Van Hall Larenstein.

CAH Vilentum is een hogeschoolfaculteit met vestigingen in Dronten en Almere die verschillende Hbo-opleidingen aanbieden die in het teken staan van management, dier, voedsel, landbouw, natuur, biologie en economie. De hogeschool maakt deel uit van de Aeres groep en de Vilentum hogeschool. Sinds oktober 2010 is de hogeschool ook in Almere gevestigd.

Nordwin College is een groen opleidingscentrum voor VMBO, MBO en Cursus & Contract onderwijs. Wij inspireren en leren mensen om met passie en vakmanschap te werken aan een duurzame, mooie wereld.

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) in Deventer is een innovatieve onderneming die actief is op de Nederlandse markt en een omzet heeft van ongeveer 50 miljoen euro. Samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en bedrijfsleven werken de circa 400 medewerkers dagelijks aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren.

Groenhorst is een veelzijdige opleider in de domeinen dier, stedelijke leefomgeving, groen, bloem, (agrarische) techniek, voedselproductie (zowel biologisch dynamisch als gangbaar) en voedselverwerking.

Cows send out useful information every moment of the day. You just need to know how to read the signals. We train advisors and dairymen in the field of practical dairy  farming.

Melkvee Academie 2.0 is een landelijk ondernemersnetwerk voor toekomstgerichte melkveehouders. Als onafhankelijke partij maakt de Melkvee Academie 2.0 ervaringen en kennis toegankelijk van collega’s, experts uit het bedrijfsleven en onderzoek. Melkvee Academie 2.0 doet dat door in te spelen op actuele ontwikkelingen in de markt, technologie en politiek.

Wageningen UR is het samenwerkingsverband tussen Wageningen University en Stichting DLO. Onze 6.500 medewerkers en 10.000 studenten uit ruim honderd landen werken in ons domein van gezonde voeding en leefomgeving overal ter wereld, zowel voor overheden als voor het bedrijfsleven.

AgriHolland B.V. is een zelfstandige onderneming gevestigd in Wageningen. Als digitale uitgever kent AgriHolland onder andere de volgende activiteiten:

  • Uitgave van websites, ontwikkeling, beheer, onderhoud websites voor derden
  • Uitgave van e-mailnieuwsbrieven, digitale gidsen etc.
  • Ontwikkeling en uitgave van e-learning, ook voor derden
  • Productie van foto’s, video’s en films, ook voor derden